2 małe filiżanki świeżo zaparzonej kawy espresso (normalnej lub bezkofeinowej)
2 łyżeczki cukru
1 łyżeczka gorzkiego kakao
1 szklanka mleka zmieszanego ze śmietaną w proporcji 1:1
wiórki czekoladowe
ILOŚĆ PORCJI: 2
Espresso rozlewamy do dużych szklanek, do każdej wsypujemy cukier oraz kakao. Podgrzewamy mleko ze śmietaną i ostrożnie rozlewamy je do naczyń z kawą. Posypujemy z wierzchu wiórkami czekoladowymi.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Narzędzia analityczne
Pliki cookie o charakterze analitycznym gromadzą dane dotyczące odwiedzin i aktywności użytkowników na naszej witrynie. Umożliwiają one analizę oraz optymalizację działania serwisu, dostarczając informacje o nawigacji odwiedzających oraz ich zainteresowaniach. Takie podejście pozwala nam dostosować treści do oczekiwań odwiedzających i ulepszać nasze usługi. Dane są zbierane w sposób anonimowy.
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!
Dodatkowe ciasteczka
Ta strona korzysta z następujących dodatkowych ciasteczek:
(Wymień ciasteczka, których używasz na stronie tutaj.)
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!