2 porcje (w sumie 170 ml) świeżo zaparzonej kawy espresso (normalnej lub bezkofeinowej)
zmielony cynamon
ILOŚĆ PORCJI: 2
Do rondelka wlewamy mleko i wrzucamy laskę wanilii. Zagotowujemy, zdejmujemy z ognia. Przykrywamy i odstawiamy na pięć minut. Wsypujemy cukier i mieszamy. Podgrzewamy przez chwilę, wyjmujemy laskę wanilii. Mleko przelewamy do blendera. Miksujemy co najmniej 45 sekund, aż do uzyskania piany. Do rozgrzanych filiżanek wlewamy gorące espresso, a następnie gorące mleko. Posypujemy cynamonem.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Narzędzia analityczne
Pliki cookie o charakterze analitycznym gromadzą dane dotyczące odwiedzin i aktywności użytkowników na naszej witrynie. Umożliwiają one analizę oraz optymalizację działania serwisu, dostarczając informacje o nawigacji odwiedzających oraz ich zainteresowaniach. Takie podejście pozwala nam dostosować treści do oczekiwań odwiedzających i ulepszać nasze usługi. Dane są zbierane w sposób anonimowy.
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!
Dodatkowe ciasteczka
Ta strona korzysta z następujących dodatkowych ciasteczek:
(Wymień ciasteczka, których używasz na stronie tutaj.)
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!